På plass i det nye huset og planene endrer seg

Nærmere tre måneder har passert siden Like Ved så dagens lys, og tiden har gått i et fryktelig tempo med veldig mye som har krevd prioritet. Vi er nå flyttet inn i det nye huset og vi begynner å finne oss godt til rette. Fremdeles er det masse som gjenstår før vi er på plass, og det er stablet esker rundt omkring, inkludert esker, kurver og kasser med verktøy og så videre.

Midt i flyttinga kom himmelen ramlende ned, med snømengder som vi ikke har sett på lenge og jeg innså på et tidspunkt at garasjen anatakeligvis bør få beholdes til bil og tilbehør. I stedet skal uteboden få oppgradert status til snekkerbod. Ekte frittstående snekkerbod!

I flytteprosessen ble uteboden raskt oppfylt med både vedsekker, gressklipper, verktøy, utemøbler og ymse andre remedier. Disse må jo også ha en plass å bo, så et av vårens prosjekter vil bli en ny redskapsbod i hagen. Visjonen er ellers etterisolering av snekkerboden og permanent innlagt strøm. Foreløpig gjør et provisorisk luftstrekk med skjøteledning jobben. Inntil videre kreves ikke annet enn belysning og sporadisk bruk av andre mindre elektriske verktøy uansett.

20130503-142926.jpgBoden var fra før av provisorisk inndelt i to rom av den forrige huseieren, for å hjelpe på orden i alt som ble lagret. En liten ettermiddagsstund, en hammer, kniptang og brekkjern var det som krevdes for å gjøre ende på veggen.

20130503-142956.jpg

Nå gjenstår det bare å vente på at resten av snøen blir borte så veden og redskaper kan flyttes utomhus, så står plutselig 10 kvadratmeter ledig til bruk! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.