Nye tanker om Like ved

Da jeg først opprettet Like ved var det først og fremst tenkt som et prosjekt for egen læring. Jeg ønsket å bruke bloggen som et verktøy i veien mot å bli en dreven hobbysnekker; for å forstå arbeidsmetodene og teknikkene bedre – og for å følge min egen fremgang. Etter noen måneder i bruk innså jeg at den hadde en begrenset verdi for min egen læring, og jeg begynte å revurdere hele bloggen.

Det har nå gått to og en halv måned siden siste innlegget, og jeg hadde helt ærlig tatt avgjørelsen om å avslutte bloggen. -Jeg hadde fått varsel fra webhotell-leverandøren at ny fakturering var like om hjørnet, og jeg valgte heller å ikke fornye abonnementet – som hadde varighet fram til 8. desember.

Men så, de seneste ukene oppdaget jeg en økt aktivitet på bloggen – flere besøk og sidevisninger, faktisk besøk nesten daglig. Kanskje noen andre enn meg har nytte eller glede av bloggen? Var det dumt av meg å avslutte prosjektet likevel? Så fikk jeg kalde føtter, men slo vekk tanken.

Og så – i går oppdaget jeg en hyggelig melding fra Marius, som fortalte at han synes det er flott at noen i Norge har forsøkt seg på å skrive om trearbeid, og lurte på om det var nye prosjekter på tur snart. -Okay da! Du har overtalt meg, Marius! 🙂

Bottom line: Jeg synes det er utrolig hyggelig dersom Like ved kan fungere som glede, inspirasjon eller læring for andre, og jeg har bestemt meg for å fortsette likevel! Fokuset blir litt endret, for min del. Jeg kommer til å publisere tekst og bilder minst like mye for andre, som for meg selv; fordi jeg synes det er trivelig og fordi det kanskje er et behov for slike blogger – også i Norge.

Nye poster kan forventes om kort tid! Vi høres! 🙂

2 kommentarer til «Nye tanker om Like ved»

  1. Fant siden din nå helt tilfeldig mens jeg googlet kryssfiner! Hehe. Ikke gi opp bloggen! Jeg leste hele greia fra ende til ende i en smekk her nå. Kult at det er flere som sysler med slikt i Norge. Og du, si fra når du finner ut hva dadoe blade er på norsk da! 😉

    1. Hei Martin, og takk for en kjempehyggelig tilbakemelding! Artig at sida mi er interessant for andre 😀

      Faktisk, nei! Jeg har ikke funnet ut hva dadoe blade er på norsk – og det har jeg søkt aktivt etter rundt om på nettet og i kataloger. Jeg vet ikke om jeg noen gang har sett det i Norge heller, så jeg vet ikke om det i det hele tatt er å oppdrive i Norge…?

      Og bloggen får leve videre, garantert! Det vil vel sikkert bli litt variasjon i tiden mellom hvert innlegg, men de blir å dukke opp innimellom når jeg har noe fornuftig å fortelle om, og har tid til overs 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.