Et lite skap med glassdør fra mange år tilbake

Skap med glassdør og fiskemotivJeg bygde et lite skap med glassdør i som prosjektoppgave da jeg gikk i 10. klasse. Jeg hadde akvarium på den tiden og hadde lyst til å bygge et skap jeg kunne oppbevare fiskemat og medisiner i. Jeg har ikke lenger akvarium, men skapet er i bruk fremdeles.

Vi bruker skapet til oppbevaring av medisiner og plaster idag, så det henger på badveggen.

Skapet er bygd av treverket fra noen vinkasser. Inni skapet er det et nytt lite skap, som jeg tenkte å bruke til fiskemedisinene. Hjørnene er limt kant mot kant og plugget sammen med tynn rundstav, og det samme er brukt som hengsler på den lille døra.

Glasset i døra er gravert inn med en Dremel, og tynne lister holder glasset på plass. Det tok faktisk mange år før jeg
behandlet skapet med noe som helst,
og for omkring ett år siden satte jeg
det inn med Danish oil.

Som jeg nevnte innledningsvis bygde jeg skapet i 10. klasse, så det er rundt 11 år gammelt nå. Jeg er fremdeles stolt av resultatet, og husker jeg ikke helt feil, så fikk jeg 6- på prosjektet den gangen. 🙂

Andre prosjekter

Teboks med svalehaler
Den ferdige boksen er kommet på kjøkkenbenken med teposer i.

Ta gjerne en titt på de andre tingene jeg lager. For eksempel har jeg laget et speil til gangen, og en boks til å oppbevare teposer i.

2 kommentarer til «Et lite skap med glassdør fra mange år tilbake»

  1. Et godt kabinett. Jeg elsker at skap har glassdør … Det kan være mye å se , uten å åpne den. Stilig interiør av kabinettet forresten veldig egnet .

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.