Luke nummer 1

Adventskalenderen 2015 – Luke nummer 1

La meg for første gang i historien få introdusere Like Ved sin adventskalender! Det nærmer seg jul, og jeg har lyst til å gjøre noe enkelt som du forhåpentligvis kan glede deg over frem mot den store dagen.

Reglene er enkle: Jeg deler et bilde hver dag fram mot jul, og du får gjette hva som er avbildet. Skriv gjerne i kommentarfeltet når du ser hva det er bilde av. Når neste luke åpnes avslører jeg samtidig hva som var avbildet i forrige luke. Enkelt og greit! 🙂

Jeg trekker ut én person som mottar et flakslodd når adventskalenderen avsluttes. Du får en ekstra sjanse for hver dag du svarer på en luke. Kanskje vinner du nok til en livstidsforsyning med verktøy? 😀 Jeg filmer trekningen og publiserer den her. Navnet ditt vil derfor bli offentliggjort på bloggen om du vinner. 🙂

PS. Unngå kommentarfeltet før du har forsøkt å gjette – så slipper du avsløringer fra andre 😉

Luke nummer 1

Det første bildet er forhåpentligvis ganske enkelt. Hva slags verktøy er det som ligger bak det isete glasset?

Luke nummer 1
Hvilket verktøy er dette?

 

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet, og del veldig gjerne adventskalenderen med dine venner som du tror også vil ha glede av en trearbeids-adventskalender! 🙂 

5 kommentarer til «Adventskalenderen 2015 – Luke nummer 1»

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.