Hvilket verktøy skjuler seg her?

Adventskalenderen 2015 – Luke nummer 2

 

Julepynta snekkerbod
Foto: Rebecca Forøysund

Andre søndag i advent – Å hui hvor det går! 🙂 Jeg skulle hengt opp julegardinene i snekkerboden, men jeg må tydeligvis legge himling i taket først. Jeg driver og isolerer snekkerboden min, skjønner du. Julelysene er i det minste på plass på utsida, for der har de hengt siden i fjor.

Riktig svar på luke nummer 1

Det er artig å se at så pass mange har svart på adventskalenderens første luke – og flere har svart riktig. Bildet skjulte altså en BOREVINDE.

Borevinda er så definitvt ikke det mest moderne verktøyet jeg eier, men jeg liker den godt fordi den bråker overhodet ikke, i motsetning til elektroverktøy. En av de virkelig store fordelene med en del håndverktøy er at arbeidet kan fortsette i de sene nattetimer uten at man trenger å fortvile naboen. «Du skal ikkje sova bort sumarnatta, ho er for ljos til det». -Og det finnes vel knapt noe triveligere enn å tilbringe den i lukten av høvelspon og trelim.

Borevinde
Den første luka inneholdt en borevinde!

Luke nummer 2

I dag følger et verktøy som passer til det aller meste. Det finnes sannsynligvis ikke et mer anvendelig verktøy enn dette. Ser du hva det er?

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet! 🙂

Hvilket verktøy skjuler seg her?
Hvilket verktøy er dette?

 

Løgn og atter løgn

I ettertid innser jeg jo at jeg lyver så det renner av meg når jeg sier det er andre søndag i advent. Hvor den kom fra tør jeg ikke svare på, men du kan altså ta det helt med ro og trøste deg med at vi er kun kommet til andre desember!

 

 

Reglene for adventskalenderen er enkle: Jeg deler et bilde hver dag fram mot jul, og du får gjette hva som er avbildet. Skriv gjerne i kommentarfeltet når du ser hva det er bilde av. Når neste luke åpnes avslører jeg samtidig hva som var avbildet i forrige luke. Enkelt og greit! 🙂

Jeg trekker ut én person som mottar et flakslodd når adventskalenderen avsluttes. Du får en ekstra sjanse for hver dag du svarer på en luke. Kanskje vinner du nok til en livstidsforsyning med verktøy? 😀 Jeg filmer trekningen og publiserer den her. Navnet ditt vil derfor bli offentliggjort på bloggen om du vinner. 🙂

PS. Unngå kommentarfeltet før du har forsøkt å gjette – så slipper du avsløringer fra andre 😉

2 kommentarer til «Adventskalenderen 2015 – Luke nummer 2»

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.