Utsnitt av dagens verktøy

Adventskalenderen 2015 – Luke nummer 5

Wow, som tiden flyr! Det er allerede femte desember og over en femtedel av adventa er passé når dagen er omme! Skal du rekke å fylle opp med syv sorter treverk i snekkerboden før klokkene ringer jula inn må du begynne snart!

Løsningen på luke nummer 4

Det skal ikke være spesielt tunghørt, det udyret som har så mange ører at det passer hørselvernene som var mutert og multiplisert i luke nummer fire. For det var altså det som skjulte seg der, nemlig et par hørselvern.

Jeg hadde en spørreundersøkelse på bloggen for kort tid siden, hvor jeg lurte på hvilken type verktøy leserne mine foretrekker å bruke. Mange foretrekker elektroverktøy, eller bruker en kombinasjon av håndverktøy og elektroverktøy. Selv er jeg nok i siste gruppen selv om jeg er veldig glad i håndverktøy. Bordsaga er det hyppigst brukte elektroverktøyet mitt, og også blant de mest bråkete. Da er det viktig å bruke hørselvern slik at jeg får hørt julesangene i år også.

Jeg håper du også er flink til å bruke verneutstyr når du bruker elektroverktøy. Hørselvern, vernebriller og støvmaske er essensielt når vi bruker elektroverktøy som bråker og sponer og støver. Det er nok et fåtall av oss som har øyne eller ører til overs.

Hørselvern og vernebriller
Det var hørselvernene som hadde mutert den 4. desember

Luke nummer 5

Djevelen er i detaljene. Eller – her er det kanskje ikke en djevel som skjuler seg, men vi ser uansett bare detaljene. Klarer du å se hva detaljene tilhører?

Utsnitt av dagens verktøy
Her var det ikke mye å se! Hvilket verktøy er det vi ser et utsnitt av?

 

Reglene for adventskalenderen er enkle: Jeg deler et bilde hver dag fram mot jul, og du får gjette hva som er avbildet. Skriv gjerne i kommentarfeltet når du ser hva det er bilde av. Når neste luke åpnes avslører jeg samtidig hva som var avbildet i forrige luke. Enkelt og greit! 🙂

Jeg trekker ut én person som mottar et flakslodd når adventskalenderen avsluttes. Du får en ekstra sjanse for hver dag du svarer på en luke. Kanskje vinner du nok til en livstidsforsyning med verktøy? 😀 Jeg filmer trekningen og publiserer den her. Navnet ditt vil derfor bli offentliggjort på bloggen om du vinner. 🙂

PS. Unngå kommentarfeltet før du har forsøkt å gjette – så slipper du avsløringer fra andre 😉

2 kommentarer til «Adventskalenderen 2015 – Luke nummer 5»

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.